7 Ani Garantie ✔

Pana la 12 rate fără dobândă

7 Moduri creative de a folosi masa tip consola

7 Moduri creative de a folosi masa tip consola

Adore Home |

Masa consolă e o piesă de mobilier extrem de versatilă care, datorită dimensiunii reduse, poate fi utilizată in diferite moduri in orice locuință. Iată 7 idei:

1.Vedeta holului

Așează masa consolă în hol și utilizeaz-o ca o piesă elegantă. Decoreaz-o cu o lampă frumoasă, o vază cu flori proaspete și un bol sau o tavă decorativă pentru a ține cheile, corespondența sau alte obiecte esențiale.

 

Stejar

2.Biroul de acasă

Transformă masa consolă într-un birou compact. Alătură-i un scaun confortabil și utilizează spațiul de sub masă pentru depozitare adăugând coșuri sau cutii decorative.

 

 

Stejar

 

 

3.Stație de bar

Transformă masa consolă într-o mini stație de bar. Pune deasupra o tavă cu băuturile, paharele și accesoriile pentru cocktail-urile preferate. Agață un raft mic deasupra mesei pentru a expune sticlele de vin sau de băuturi și utilizați sertarele sau rafturile pentru a depozita ustensile de bar și mixere.

 

Stejar

 

 

4.Masă de toaletă

Creează o zonă de toaletă șic folosind masa de consolă ca post de machiaj sau de îngrijire. Așează o oglindă deasupra mesei și adaugă un scaun elegant. Utilizează sertarele sau rafturile pentru a depozita produsele de înfrumusețare, periile și accesoriile.

 

Consola Machiaj

 

5.Bufet de sufragerie

Foloseste masa consolă ca bufet de sufragerie pentru a găzdui petreceri de cină sau ocazii speciale. Aranjați farfuriile, șervețelele și ustensilele deasupra.

 

Consola Bufet

 

6.Suport media

Transformă masa consolă într-un suport media prin plasarea televizorului deasupra și folosind rafturile sau sertarele pentru a stoca dispozitive media, DVD-uri și telecomenzi. De asemenea, poți ascunde cablurile inestetice folosind soluții de gestionare a cablurilor.

 

7.Galerie de artă

Transformă masa consolă într-o mini galerie de artă în dormitorul tău. Agață o serie de lucrări de artă mici sau fotografii înrămate deasupra mesei, creând un look captivant. Adaugă spoturi mici sau o veioză. Foloseste blatul consolei pentru a prezenta câteva piese sau sculpturi remarcabile. Această configurație unică nu numai că va îmbunătăți estetica dormitorului tău, dar va oferi și un spațiu pentru a aprecia lucrările tale de artă sau amintirile preferate.

 

 

Alb