Inspiratie pentru casa ta

Inspiratie pentru casa ta | Adorehome

Adore Home |

Top 5 Produse pe care ti le recomandam

 

Te gandesti sa-i oferi casei tale un nou look, sau pur si simplu ai nevoie de un spatiu mai bine organizat si ordonat, de care sa te bucuri cu adevarat de fiecare data cand ajungi acasa dupa o zi lunga de lucru?

 

O schimbare a decorului este intotdeauna binevenita, in special in aceasta perioada, inainte de sarbatori. E momentul perfect pentru a-ti transforma locuinta intr-un loc si mai confortabil, estetic si functional. 

 

Pentru a te ajuta sa-ti creezi spatiul perfect, am pregatit o selectie de 5 produse pe care clentii nostri le apreciaza foarte mult – speram sa te inspire!

 

 

Pantofar Adore, 4 compartimente, capacitate 24 perechi incaltaminte, Alb, 73x157x26 cm

 

In momentul in care pasesti intr-o locuinta, cel mai probabil, camera cu care intri in contact prima data este holul. Tocmai de aceea este extrem de important ca holul casei tale sa fie amenajat corespunzator, indiferent de dimensiunea acestuia.

 

Sfatul nostru este sa folosesti dulapuri si pantofare inchise pentru a oferi senzatia unui spatiu mai ordonat si aerisit din punct de vedere vizual. Mai mult decat atat, e bine sa alegi finisaje lucioase, in nuante de alb sau crem deschis, deoarece acestea vor da senzatia de mai multa lumina si spatiu in hol.

 

Recomandarea noastra este pantofarul Adore, spatios si estetic, cu un design modern, fabricat din PAL melaminat de inalta calitate, care se monteaza extrem de usor si vine cu o garantie de 7 ani. 

 

 

 

 Dulap Adore Base, 6 usi, 2 sertare, Alb, 206x224x52 cm

 

Pentru a te asigura ca faci o investitie inteleapta atunci cand achizitionezi un dulap, e necesar sa iei in considerare diferite aspecte cum ar fi functionalitatea acestuia, folosirea eficienta a spatiului si felul in care se potriveste cu celelalte piese de mobilier pe care le ai in camera respectiva.

 

Dulapul pe care il alegi trebuie sa fie optimizat pe interior astfel incat sa iti poti organiza lucrurile intr-un mod cat mai usor. Nu in ultimul rand, e important sa iei masurile exacte ale spatiului in care vei aseza dulapul, pentru a nu avea surprize neplacute cand acesta ajunge la fata locului.

 

Cu dulapul Adore Base vei putea sa iti maximizezi spatiul din locuinta, iar dormitorul sau livingul tau se va remarca prin utilitate si eleganta datorita designului unic si modern pe care il are aceasta piesa de mobilier.

 

 

 

 

 

Canapea extensibila cu 3 locuri Kelebek, Antracit

 

Te-ai intrebat vreodata ce ar trebui sa iti ofere canapeaua perfecta? Iti spunem noi: confort, spatiu si un aspect chic si cozy.

 

O canapea extensibila poate fi exact ceea ce cauti pentru a-ti redecora livingul. Fie ca ai nevoie de mai mult spatiu, sau vrei sa iti gazduiesi prietenii peste noapte, canapeaua extensibila este solutia perfecta indiferent daca locuiesti intr-un apartament cu mai multe camere sau intr-o garsoniera. 

 

Canapeaua extensibila cu 3 locuri Kelebek este una dintre preferatele clientilor nostri si intelegem de ce! Finisajul acesteia este extrem de stilat, are un design modern, in linii simple, si este ideal pentru orice decor.

 

 

 

 Canapea cu 3 locuri Como, Gri deschis

 

Desi canapelele extensibile au avantajul de a putea fi transformate in paturi, canapelele fixe au si ele avantajele lor. Acestea au un sezut si un spatar mai confortabil si sunt mai rezistente in timp deoarece dispun de mai putine obiecte care se pot deteriora. Si de cele mai multe ori au designul si mai deosebit decat al celor extensibile, fiind o alegere ideala pentru camerele mai micute.

 

Canapeaua cu 3 locuri Como poate fi piesa de rezistenta a livingului tau datorita designului elegant si a simplitatii formelor. Nu va ocupa mult spatiu in camera, fiind extrem de potrivita pentru camerele de zi de dimensiuni mai mici, dar si pentru livingurile mai spatioase, daca este utilizata in combinatie cu un fotoliu.     

 

 

  

Dulap Baie cu cos de rufe Adore Diamond, usa, sertar, Alb Lucios, 52x187x38 cm

 

Daca iti doresti ca baia ta sa fie ordonata, si sa economisesti spatiu, iti recomandam sa alegi un dulap baie cu cos de rufe integrat, imbinand astfel utilul cu placutul.  

 

Dulapul de baie cu cos de rufe Adore Diamond este ideal pentru o baie in stil modern, fiind extrem de eficient pentru depozitare. Sertarul din partea de mijloc a dulapului permite organizarea usoara a produselor cosmetice pe care vrei sa le ai tot timpul la indemana, iar cele 3 rafturi din partea superioara asigura un spatiu mai mult decat suficient pentru restul lucrurilor personale care nu vrei sa fie la vederea oricui.

 

Finisajele sale atent realizate garanteaza rezistenta in timp si, ca si celelalte produse Adore din PAL melaminat, vine cu o garantie de 7 ani.

 

 

  

Speram ca ti s-au parut utile recomandarile noastre! Daca te-ai hotarat sa iti reinventezi spatiul de locuit, să aduci un suflu nou casei tale, insa fara investitii majore, nu uita ca toate produsele de pe adorehome.ro beneficiaza de reduceri de noiembrie de pana la -60% si in plus, livrarea este gratuita indiferent de suma.  Mai mult decat atat, poti sa te bucuri de produsele tale preferate acum, si sa le platesti in 12 rate fara dobanda.