7 Ani Garanție ✔

Până la 12 rate fără dobândă

📞 Comenzi telefonice: 021 9020

Livrarea Produselor

Toate comenzile plasate pe site-ul adorehome.ro sunt livrate prin firme de curierat la adresa specificată în formularul de comandă.

Comenzile sunt expediate din depozitul nostru din București - Ilfov și acoperă întreg teritoriul României. În prezent nu putem efectua livrări către adrese din afara României.

Pentru produsele aflate în stocul AdoreHome, expedierea se realizează în ziua lucrătoare următoare plasării comenzii. În decursul câtorva zile, vei fi contactat de către curier (prin telefon sau e-mail) pentru programarea livrării coletului.

Comenzile primite vineri vor fi procesate și expediate începând cu prima zi lucrătoare a săptămânii următoare. Livrările nu se efectuează în weekend și au loc doar în zilele lucrătoare, de luni până vineri. Înainte de primirea coletului, reprezentantul firmei de curierat te va contacta pentru a confirma prezența la adresa de livrare specificată în formularul de comandă.

Termenul de livrare poate fi influențat de produsul cu cea mai lungă perioadă de livrare (acest lucru este valabil și pentru comenzile speciale).

Pot apărea întârzieri din diverse motive, cum ar fi sărbătorile legale, condițiile meteorologice nefavorabile sau probleme tehnice independente de AdoreHome.

Costurile de livrare ale produselor AdoreHome: 

 Valoare Comandă Cost Transport 99 RON 9 RON 100-199 RON 17 RON 200-399 RON 29 RON 400-699 RON 39 RON 700-999 RON 44 RON 1000-1499 RON 59 RON 1500-1999 RON 69 RON 2000-2999 RON 79 RON > 3000 RON 89 RON

 

 

*Promoțiile de transport gratuit pot fi anunțate în campanii punctuale pe site-ul www.adorehome.ro sau pe rețelele de socializare.

**Produsele mari vor fi livrate până în fața blocului sau casei.

***Dat fiind faptul că livrarea se efectuează printr-un agent terț, nu putem garanta calitatea serviciului. AdoreHome nu își asumă răspunderea pentru starea produselor după ce acestea au fost predate curierului. Însă, pentru orice problemă referitoare la procesul de livrare, te rugăm să nu eziți să ne contactezi.