Despre Noi

Cu Adore Home te bucuri de cele mai bune prețuri la mobilier pentru casa și biroul tău! Clienții noștri beneficiază de Garanție 7 Ani la podusele marca Adore, a căror calitate este testată și certificată în laboratoarele TUV Rheinland din Germania.

Cu o experiență de peste 30 de ani în industria de mobilier, Adore are in prezent peste 900 de puncte de vânzare și livrare în peste 50 de țări. Depozitul nostru din București, România permite livrarea rapidă în toată țara a produselor aflate în stoc.

 

"Obiectivul Adore este să devină cel mai cunoscut brand internațional al industriei de mobilier ambalat plat. De aceea, considerăm că sprijinul clienților noștri este extrem de valoros pentru atingerea acestui obiectiv."

 

Fabrica noastră amplasată în Turcia, la Ankara, se întinde pe o suprafață de 248.000 mp și utilizează energie solară, alături de tehnologie germană de ultimă generație, pentru a produce mobilier de calitate superioară la prețuri accesibile.

Folosim PAL melaminat de cea mai înaltă calitate, respectând Standardele Europene E1, iar lemnul utilizat provine din păduri gestionate responsabil pe criterii sociale, economice și ecologice, în conformitate cu cerințele standardului FSC (Forest Stewardship Council).

 

AdoreHome își propune să devină un partener de încredere pentru clienții săi și să își extindă producția și livrarea în alte 9 țări europene în următorii 5 ani.

 

“Te invităm să-ți amenajezi spațiul pe care-l adori cu Adore Home! Calitate la cel mai bun preț, intotdeauna!”