Despre Noi

Pentru prima data in Romania, AdoreHome pune la dispozitia clientilor sai, cele mai moderne si rezistente piese de mobilier pentru casa si birou.

Cu o experienta de peste 30 de ani in industria DIY (Do-It-Yourself) din Turcia, Adore este cel mai mare producator specializat in piese de mobilier pentru casa si birou.

“Fabrica noastra este localizata in Ankara si este dezvoltata pe o suprafata de 248,000 mp cu peste 78,000 mp zona de productie cu tehnologie germana de ultima generatie. Livram in peste 50 de tari localizate pe 5 continente, iar in prezent sutem in colaborare cu 30 de firme in afaceri online.”

Folosind o tehnologie germana de ultima generatie si resurse umane bine pregatite, Adore realizeaza produse de cea mai inalta calitate, la cele mai bune preturi: garantia calitatii Adore, sunt preturile reduse!

Incepand cu anul 2000, Adore devine unul dintre principalii comercianti cu amanuntul online din Turcia si in afara acesteia, livrand in peste 50 de tari si avand peste 900 de puncte de vanzare.

 

“Obiectivul Adore este sa devina cel mai cunoscut brand international al industriei de mobilier DIY. De aceea, consideram ca sprijinul clientilor nostri este extrem de valoros pentru atingerea acestui obiectiv”

 

Adore foloseste cel mai calitativ PAL melaminat, respectand standardele europene E1. Materiile prime sunt in conformitate cu cerintele standardului FSC (Forest Stewardship Council), respectiv lemnul utilizat in produsul finit provine din paduri gestionate responsabil pe criterii sociale, economice si ecologice.

Ca dovada a dedicarii pentru calitate, pentru prima data in Turcia si Uniunea Europeana, Adore ofera 7 ani garantie pentru toate produsele sale.

Drept urmare, utilizand materii prime si piese de asamblare special concepute pentru a obtine un mobilier de calitate superioara, produsele Adore pot fi reasamblate de 5 sau mai multe ori. Rezistenta produselor Adore a fost testata si aprobata in laboratoatele TUV RHEINLAND din Germania.

AdoreHome doreste sa devina un partener de incredere pentru clientii sai, si sa isi extinda productia si livrarea in alte 9 tari europene.

 

“Calitate la cel mai bun pret; intotdeauna”