Livrarea Produselor

Toate comenzile plasate pe site-ul adorehome.ro sunt livrate prin firme de curierat la adresa specificata in formularul de comanda.

Comenzile sunt livrate din depozitul nostru din Bucuresti - Ilfov, pe tot teritorul Romaniei. Momentan, din motive legislative si legale, nu se efectueaza livrarea comenzilor la adrese din afara teritoriului Romaniei.

 

Pentru produsele aflate in stocul AdoreHome, expedierea acestora catre firma de curierat se face in urmatoarea zi lucratoare de la plasarea comenzii. In decurs de cateva zile vei fi contactat de curier (via telefon sau e-mail) pentru livrarea coletului.

Comenzile primite vineri vor fi procesate si expediate incepand cu prima zi lucratoare a urmatoarei saptamani. Nu se efectueaza livrari in weekend. Livrarile se realizeaza  doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte de receptionarea colectului, reprezentantul firmei de curierat te va contacta pentru a confirma prezenta la adresa de livrare specificata de tine in formularul de comanda.

Termenul de livrare poate fi influentat de produsul cu cea mai indelungata perioada de livrare (*acest lucru este valabil si in cazul comenzilor speciale).

Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de AdoreHome.

 

Costurile de livrare ale produselor AdoreHome:

 • Taxa de livrare pentru comenzile a caror valoare este sub 99 lei este 9 lei.
  Pentru comenzile a caror valoare se incadreaza in intervalul:
  100-199 lei costul de transport este 17 lei;
  200-399 lei costul de transport este 29 lei;
  400-699 lei costul de transport este 39 lei;
  700-999 lei costul de transport este 44 lei;
  1000-1499 lei costul de transport este 59;
  1500-1999 lei costul de transport este 69 lei;
  2000-2999 lei costul de transport este 79 lei.
  Pentru comenzile a caror valoare (fara cost de transport) depaseste 3000 lei este de 89 lei.

**Promotiile de transport gratuit pot fi anuntate in campanii punctuale pe site-ul www.adorehome.ro  sau pe retelele de socializare.

**Produsele mari va fi livrata pana la bloc 

Dat fiind faptul ca livrarea se efectueaza printr-un agent tert, nu putem garanta calitatea serviciului. AdoreHome nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului. Insa, pentru orice problema referitoare la procesul de livrare, te rugam sa nu eziti sa ne contactezi.