Producător de mobilă de 30 de ani

Calitate superioară, gamă largă, prețuri mici

Livrarea Produselor

Toate comenzile plasate pe site-ul adorehome.ro sunt livrate prin firme de curierat la adresa specificata in formularul de comanda.

Comenzile sunt livrate din depozitul nostru din Bucuresti - Ilfov, pe tot teritorul Romaniei. Momentan, din motive legislative si legale, nu se efectueaza livrarea comenzilor la adrese din afara teritoriului Romaniei.

 

Pentru produsele aflate in stocul AdoreHome, expedierea acestora catre firma de curierat se face in urmatoarea zi lucratoare de la plasarea comenzii. In decurs de cateva zile vei fi contactat de curier (via telefon sau e-mail) pentru livrarea coletului.

Comenzile primite vineri vor fi procesate si expediate incepand cu prima zi lucratoare a urmatoarei saptamani. Nu se efectueaza livrari in weekend. Livrarile se realizeaza  doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte de receptionarea colectului, reprezentantul firmei de curierat te va contacta pentru a confirma prezenta la adresa de livrare specificata de tine in formularul de comanda.

Termenul de livrare poate fi influentat de produsul cu cea mai indelungata perioada de livrare (*acest lucru este valabil si in cazul comenzilor speciale).

Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de AdoreHome.

 

Costurile de livrare ale produselor AdoreHome:

  • Pentru comenzile de pana la 250 de lei, costul transportului pe teritoriul Romaniei este de 24 lei, 250-700 de lei, costul transportului pe teritoriul Romaniei este de 39 lei, si de la 700 de lei, costul transportului pe teritoriul Romaniei este de 49 lei indiferent de metoda de plata aleasa (TVA inclus);
  • Dar pentru canapele și coltare rata de transport este de 95 de lei.

**Promotiile de transport gratuit pot fi anuntate in campanii punctuale pe site-ul www.adorehome.ro  sau pe retelele de socializare.

 

Dat fiind faptul ca livrarea se efectueaza printr-un agent tert, nu putem garanta calitatea serviciului. AdoreHome nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului. Insa, pentru orice problema referitoare la procesul de livrare, te rugam sa nu eziti sa ne contactezi.